HOW MUCH YOU NEED TO EXPECT YOU'LL PAY FOR A GOOD VERIFICARE ISTORIC AUTO

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good verificare istoric auto

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good verificare istoric auto

Blog Article

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este structure din seventeen caractere treatment identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este formată din trei caractere (codul WMI) care identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele nine caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de Handle și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini 2nd hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini 2nd hand. Cercetările arată că sixty five-eighty five% dintre vehicule au kilometraj invers.

AUTODNA face tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari. Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca materials informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de support autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Decizia de a folosi versiunea gratuita sau platita a unei astfel de aplicatii depinde de tine si de nevoile specifice. Daca ai nevoie de informatii de baza despre istoricul unei masini, versiunea gratuita poate fi suficienta.

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de 95%.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la 2nd-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și alte date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpăunusual și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de care sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare include things like seria de șasiu în ofertă sau întreabă direct vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

Asadar, in unele cazuri este posibil sa faci o verificare istoric auto gratis cu orice astfel de aplicatie online. Poti vizualiza informatii esentiale despre istoricul si starea vehiculului.

Astfel, vei putea lua o decizie informata si vei cut down riscul de a fi implicat intr-o tranzactie dezavantajoasa.

four. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in Particular pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii site web despre accidente, rechemari si multe altele.

Unul dintre aspectele cheie pe treatment AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este crucial sa stii daca vehiculul pe treatment il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

O parte din informaţiile afişate aici sunt gratuite, însă există şi day care se obţin doar contra Value.

Astfel, ai posibilitatea de a obtine fast informatiile de treatment ai nevoie inainte de a lua o decizie importanta legata de un vehicul.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web site-ului nostru.

Aceste informatii pot fi considerate utile pentru detinatorul sau viitorul proprietar al vehiculului.

Report this page